Skip to content

VITAS IN MEDIA

Facilities-01-Vitas-Analytical-Services.jpg – Vitas Analytical Services
Stor test av kaffe: – Denne kaffen bør du unngå – Vitas Analytical Services

Stor test av kaffe: – Denne kaffen bør du unngå

Vi nordmenn er i verdenstoppen i kaffedrikking. Men langt fra all kaffe er sunt for hjertet. Helsekontrollen i TV2 fikk Vitas AS til å analysere ulike kaffetyper og har funnet ut hvilke kaffetyper du bør droppe. I snitt heller vi nordmenn i oss nesten 3 kopper kaffe hver dag, totalt 12 millioner kopper daglig, og for mange er morgenkaffen hellig.

Taking vitamin D shows no protection against COVID-19 – Vitas Analytical Services

Taking vitamin D shows no protection against COVID-19

Two new clinical studies recently published in the journal The BMJTrusted Source report that vitamin D supplements do not help reduce acute respiratory infections or infection by SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19.

VITAS AS -Utvikling av test for antistoff mot SARS-CoV-2 – Vitas Analytical Services

VITAS AS -Utvikling av test for antistoff mot SARS-CoV-2

Det norske firmaet Vitas AS bidrar gjennom sitt innovasjonsarbeid til håndteringen av den pågående pandemien, og er med støtte fra SkatteFUNN godt i gang med utviklingen av en analysemetode for testing av antistoff mot det nye viruset SARS-CoV-2. Resultatet av prosjektet vil gjøre det mulig å teste et stort antall mennesker på kort tid.

Hele verden satser på norsk blodprøve fra Vitas – Vitas Analytical Services

Hele verden satser på norsk blodprøve fra Vitas

En omfattende forskningsstudie skal finne ut hvor mange i Norge som faktisk har antistoffer mot koronaviruset. – At myndighetene velger oss for denne screeningen er en veldig god attest, sier administrerende direktør Thomas Gundersen i Vitas Analytical Services

OSLO-SELSKAPET BYGGET BRO MELLOM AKADEMIA OG NÆRINGSLIV – Vitas Analytical Services

OSLO-SELSKAPET BYGGET BRO MELLOM AKADEMIA OG NÆRINGSLIV

SLIK BLE DE VERDENSLEDENDE PÅ BLODANALYSE. Bioteknologiselskapet Vitas er i dag verdensledende innen automatiserte analyser av tørket blod. Fortellingen deres er vel så mye en fortelling om Forskningsparken.

LEGEMIDLENES KONTROLLTÅRN – Vitas Analytical Services

LEGEMIDLENES KONTROLLTÅRN

Øverst i A-blokka i Forskningsparken sitter legemiddelbransjens svar på Petter Smart og Tante Sofie: Bioteknologiselskapet Vitas. Der sørger høykompetente ansatte, deriblant en gjeng med roboter, for at legemidlene vi bruker inneholder det de skal.